Ingers Superrug

Kort om Ingers Superrug

Ingers SuperRug er et av de siste brødene som jeg har utviklet. Det er ikke en arvetager av Ingers rugbrød, begge brødene vil bli produsert parallelt, men av forskjellige bakebedrifter.
Ingers SuperRug inneholder 3 ganger så mye rug, en vesentlig større andel både kostfiber og ufordøyelige karbohydrater og færre kalorier sammenlignet med Ingers rugbrød. Brødet virker ”lettere”, men de samme verdiene er ivaretatt – vi tror at dette brødet vil passe for ”hvermannsen” både for gammel og ung da det er lettere fordøyelig en Ingers Rugbrød.

Brødet er utrolig godt og ferskholdbarheten er lang.

Det er inngått en avtale med Bakers om produksjon og distribusjon av Ingers SuperRug, noe som vil gjøre brødet tilgjengelig i de fleste dagligvareforretninger over hele landet. Bakers leverer i hele Norge med unntak av Nordland, Troms og Finmark. Bakehuset Nord-Norge produserer og distribuerer Ingers SuperRug i disse fylkene.


Brødet ble i Allers nr 39/2010 kåret til BEST I TEST. Les mer her.

Brødet ble også gitt terningkast 6 i Dagbladet store test av grøvbrød, februar 2012. Les mer her

Les også omtale på Bramat.no


Oppskriften på dette brødet vil ikke bli offentliggjort, men baser fåes kjøpt hos Selvig AS.

 
Ingers SuperRug



Næringsinnhold pr 100 gram:

Energi kJ/kcal:
Protein:
Karbohydrater:
derav sukkerarter:
Fett:
derav mettede fettsyrer:
Kostfiber:
Natrium:
 

925/219
11,9
29,7
1,5
5,9
0,6
11,1
0,3


For henvendelser angående brød og bakerier kontakt:

Inger Kløkstad
Nedre Bogenvei 14
3150 Tolvsrød
Tlf: 33 32 94 51
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen