Ingers Lavkarbo

Jeg har vært spesielt opptatt av at brødet skal være både sunt og godt, og har derfor valgt å bake brødet etter gamle baketradisjoner. Jeg har i min oppskrift brukt sunn rapsolje og lite salt. Brødet er 100% grovt, innholder lite karbohydrater og er nøkkelhullsmerket.

Håper brødet mitt faller i smak!

Inger Kløkstad 

Les mer i Pressemelding fra Bakers

Nyhet

 Ingers Lavkarbo

Ingredienser

Vann, sammalt hvete (12,2 %), hvetemel, hvetegluten, hvetekli (6,7 %), havrefiber (5,1 %), linfrø, solsikkekjerner, gjær, havregryn (2,4 %), rapsolje, sammalt rug (1,2 %), salt, surdeig av rug, enzymer.

Kan forekomme spor av: Soya, melk, sesam- og valmuefrø.
Grovhetsprosent: 100 %. 

Brødet kvalifiseres til nøkkelhullsmerking. 


Oppskriften på dette brødet vil ikke bli offentliggjort. 

Næringsinnhold

Pr. 100 gram:

Pr. skive á 35 gram:

Energi kJ/kcal:
Protein:
Karbohydrater:
derav sukkerarter:
Fett:
derav mettede fettsyrer:
Kostfiber:
Natrium:

229/957
13,9
21,7
0,4
6,7
0,6
12,8
0,4

80/335
4,9
7,6
0,2
2,4
0,2
4,5
0,2

 


 

 

 

Næringsinnhold

GDA* pr. skive

GDA* %

Energi kJ/kcal:
Protein:
Karbohydrater:
derav sukkerarter:
Fett:
derav mettede fettsyrer:
Kostfiber:
Natrium:

4,0%
9,7%
2,8%
0,2%
3,4%
1,1%
17,9%
6,4% 

2000/8350
50
270
90
70
20
25
2,4

 

* GDA = veiledende daglig inntak av kalorier og næringsstoffer som bør inngå i et balansert kosthold (2000 kcal) for en gjennomsnittlig voksen. Næringsbehovet kan variere i forhold til kjønn, alder, aktivitetsnivå eller andre faktorer. 

For henvendelser angående brød og bakerier kontakt:

Inger Kløkstad
Nedre Bogenvei 14
3150 Tolvsrød
Tlf: 33 32 94 51
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen